Tilmeld din virksomhed MiljøvenligPakning

Går du og din virksomhed op at gøre en forskel for miljøet? Så tilmeld jer MiljøvenligPakning og spred det vigtige budskab. Ved at tilmelde dig MiljøvenligPakning styrker du din virksomheds CSR-profil og viser omsorg for miljøet. Sammen med andre virksomheder, forsøger vi at nedbringe emballagespild og derved bruge mindre af jordens ressourcer. Denne mission bliver din virksomhed en del af når du tilmelder dig. MiljøvenligPakning projektet er startet på baggrund af et samarbejde mellem flere virksomheder, der alle synes det er vigtigt at vi passer på klodens ressourcer. ALBE Emballage A/S og Dania Emballage, som står i spidsen for projektet, har mange års erfaring inden for rådgivning og salg af emballage

Det eneste du skal gøre for at blive tilmeldt er at udfylde formularen her på siden og have vores badge på din hjemmeside (med link til MiljøvenligPakning). Mange vælger at have badget på forsiden i footeren eller sidebaren, men det kan også inkluderes på “om os” eller CSR-siden. Vores badge er lavet så det passer til de fleste hjemmesider og er nemt at indsætte. Du kan finde badget og få vejledning til at indsætte det, på siden her. 

Der bliver sendt omkring 80 mio. pakker i Danmark om året. Til det skal der virkelig meget emballage til. Vi håber derfor på at mere miljøvenlig pakning bliver en integreret del hos mange danske virksomheder i fremtiden. Den mængde emballage vi bruger, om året, i Danmark svarer til 1326 familiers strømforbrug, 100 mio. liter vand, 65807 træer og 477 fyldte skraldebiler. Vores mission er derfor at disse tal kan formindskes betydeligt i fremtiden.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Virksomhedsnavn (skal udfyldes)

Url på website

Yderligere informationer

Træ med græs