Behandling med invisalign foregår ved hjælp af en usynlig bøjle af plast, og der er derfor tale om et materiale, der ikke er godt for miljøet. De store fordele ved invisalign opvejer dog mange gange, at plast ikke er godt for miljøet, da behandlingen kommer med store fordele.

Behandling med invisalign kan således lindre smerter som følge af skæve tænder, og kan også forhindre og forebygge skader på tænderne. Dertil kan man ved at få rettet sine tænder få et pænere smil, der kan gøre underværker for ens egen selvtillid og selvværd.

Som det kan ses er der gode fordele ved behandling med invisalign, på trods af at der er tale om plast, og at det derfor er skadeligt for miljøet. Som sagt, så opvejer fordelene dog ulemperne, og derfor vælger mange, der ellers er miljøbevidste, at få behandling med invisalign.

Hvad er invisalign

Invisalign er en usynlig bøjle af plast, der har til formål at rette skæve tænder til. Dette er en proces der tager en rum tid, og behandlingen kan vare alt mellem 6 måneder og op til 18 måneder og endda længere i særligt svære tilfælde. Det lange behandlingsforløb skal man være opmærksom på, inden man går i gang med behandlingen.

Det er også værd at være opmærksom på prisen, der alt afhængig af omstændighederne, kan koste fra alt mellem 15.000 og 45.000 kroner. Sædvanligvis må man påregne en pris på mellem 25.000 og 30.000 kroner. Som det kan ses, er der tale om en væsentlig udgift, og det bør man også være opmærksom på, inden man bestiller tid til behandling med invisalign.

Behandling med invisalign foregår hos en tandlæge, og har du ikke allerede en tandlæge, så får du her vores gode anbefaling til https://yousmileismile.dk/.