Privatlivspolitik


Databeskyttelse hos Miljøvenlig Pakning
Miljøvenlig Pakning er en forening af virksomheder med det formål at minimere brugen af den emballage vi anvender til indpakning og forsendelse af varer. I den forbindelse er Miljøvenlig Pakning i besiddelse af følgende data:
  1. Kontaktdata på virksomhederne
  2. Kontaktdata på de medarbejdere der har tilmeldt virksomheden til Miljøvenlig Pakning
  3. Kontaktdata på de medarbejdere, der har tilmeldt sig Miljøvenlig Paknings nyhedsmail
Med kontaktdata menes i punkt 1-3 følgende data:
  • Navn på virksomhed
  • Navn på person
  • Mailadresse

Sådan håndterer Miljøvenlig Pakning persondata

1. Kontaktdata på de medarbejdere der har tilmeldt virksomheden Miljøvenlig Pakning
Den medarbejder der har tilmeldt virksomheden til Miljøvenlig Pakning registreres i Miljøvenlig Paknings system, der alene har til formål at holde styr på, hvem der gerne vil være tilmeldt initiativet.

2. Kontaktdata på de medarbejdere, der har tilmeldt sig nyhedsmailen
De ansatte i medlemsvirksomhederne, der selv har bedt om at modtage Miljøvenlig Paknings nyhedsmail registreres hos Miljøvenlig pakning og har alene til formål at holde styr på, hvem der gerne vil holdes orienteret om Miljøvenlig Paknings aktiviteter. I Miljøvenlig Paknings nyhedsmails er der en funktion, hvor man kan frasige sig dette, hvorfor vi tillader os at antage, at alle, der modtager nyhedsmails uden af frasige sig dette, er interesseret i fortsat at modtage nyhedsmailen. Personer, der ikke længere ønsker at modtage nyhedsmailen vil fortsat være registreret i vores system, nu blot med notering om ikke at modtage nyhedsmailen. Medlemmer kan til enhver tid bede os om at data slettes.

Links til andre hjemmesider mv.
På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Miljøvenlig Pakning er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.