Nogle mennesker vil måske finde konceptet med miljøvenligt voksenlegetøj mærkeligt. Men du kan ikke bebrejde dem. Kun få miljøbevidste mennesker vil nogensinde tro, at det lillebitte produkt som de bruger hver dag, kan skade klimaet og miljøet.

 

Men hvordan kan man så genkende et miljøvenligt produkt i denne branche? Læs mere nedenfor.

 

Flere sexlegetøjsprodukter der er i omløb i dag er fremstillet af plastik, et materiale der forårsager stor skade på miljøet. Plastik indeholder phthalat, et kemikalie, der bruges af mange producenter til at gøre nogle produkter mere fleksible og gennemsigtige.

 

De fleste producenter foretrækker at bruge plastik til fremstillinen, fordi det er billigere. Produkter af plastik holder dog ikke længe og bliver typisk ødelagt efter en eller to anvendelser. Dette kan få forbrugeren til at købe et andet produkt for at erstatte det beskadigede. Denne handling vil med tiden skabe et affaldsproblem, der skader miljøet, da plast er meget lang tid om at blive nedbrudt. Derfor skal du være på vagt over for den butik, hvor du køber dit legetøj.

 

Materialer der er egnede til fremstilling af sexlegetøj omfatter silikone, metaller, glas, genbrugsmaterialer og materialer fremstillet af naturlige ingredienser. Du kan få sexlegetøj med alle de ovennævnte egenskaber i de fleste shops i Danmark. Flere er engageret i økosystemets sikkerhed og sørger derfor for, at alle de produkter de sælger, er bæredygtige og fremstillet af sunde materialer.

 

Et eksempel på bæredygtigt voksenlegetøj er Fifty Shades of Grey Drive Me Crazy Glas Massage Dildo. Dette er et glasprodukt fra den officielle Fifty Shades of Gray Pleasure-kollektion.

 

Dertil kan du få en Womanizer Premium. Denne bæredygtige pinkfarvede stimulator til kvinder er fremstillet af Biolene, et biomateriale. Den indeholder 0% plastik i emballagen og har et genopladeligt batteri, og du kan skille den helt ad for nemmere at kunne genbruge den.

 

Se nogle miljøvenlige produkter fra Private Play på https://privateplay.dk/.