Hvis de hvide, tomme vægge derhjemme er blevet lidt kedelige at se på eller hvis du bare har brug for lidt nyt at have hængende, er lærredstryk den rigtige vej at gå! Når man hænger kunst op på væggene, vil man kunne se en mærkbar forskel end hvis man bare hang almindelige plakater op på væggen. Kunst eller billeder i giver et helt unikt indtryk, der fanger øjet med det samme og pifter et helt rum op. Derudover er det produceret af miljøvenlige materialer, så man ikke behøver at have dårlig samvittighed over hvad man hænger op på væggene. Læs meget mere om dens fordele her!

Pift væggene op

Der er mange måder hvorpå man kan bruge lærredstryk til at gøre væggene i hjemmet lidt mere spændende at se på. Lærredstryk fungerer perfekt, da både farver og sort/hvid bliver printet i høj kvalitet og falmer ikke mange år fremover. Dermed er der noget til alle typer, uanset om man elsker at have flotte pangfarver hængende på væggen, der fanger øjet med det samme eller hvis man er efter det sofistikerede sort og hvid. Man kan med fordel arrangere lærredstrykket på en moderne måde ved at printe flere billeder ud på forskellige lærreder og hænge dem op ved siden af hinanden. Billeder i lærredstryk fungerer optimalt til alle hjemmets rum lige fra køkkenet til børneværelset, ikke mindst også fordi materialet er miljøvenligt og ikke lugter. Derudover er billeder i lærredstryk utrolig nemme at hænge op, da de næsten aldrig kræver mere end blot en skrue og kan monteres enten direkte på væggen eller i en såkaldt svæveramme.

Alt fra kunst til personlige billeder

Man har frie rammer når kommer til at printe lærredstryk, da man kan få alt fra kendt kunst til ens egne billeder printet ud og få hængt op på væggene. Hvis man gerne vil have billeder af familien eller vennerne op på væggen, er det en rigtig fin måde at give billederne nyt liv på, da man ser dem fra et helt nyt perspektiv. Også kunst, som man måske har set mange hundrede gange før kan beundres på en helt ny måde, da farverne gengives på en helt anden og innovativ måde end hvis det blot var en almindelig plakat. På denne måde kan man rekreere et nærmest helt originalt stykke kunst på lærred uden selvfølgelig at betale for det i dyre domme. Kun fantasien sætter grænser for hvordan man kan arrangere sine billeder, hvor de skal hænges op og hvad de skal forestille og ved brug af lærredstryk er det langt nemmere at blive inspireret!

Høj kvalitet der varer ved

Hvis man kigger godt efter på plakaterne man har hængende derhjemme, vil der sikkert være spor efter slid alt afhængigt af hvor lang tid man har haft dem hængende. Kanterne er måske trevlet lidt op og farverne er falmet efter at have stået i solen så længe, hvilket er ærgerligt hvis det er en plakat man har yndet at beundre i lang tid. Men med billeder trykt på lærredstryk behøver man ikke længere at bekymre sig om hvorvidt farverne vil falme eller om lærredet kan tåle lidt modstand som fugt eller legende børn. Billeder i lærredstryk giver dig også en ny mulighed for at blive inspireret til hvad du gerne vil hænge op på væggene. Kvaliteten af lærredstrykket vil klart opveje enhver anden form for tryk, da det bliver trykt i høj, bæredygtig kvalitet der varer ved i mange år fremover. På denne måde investerer du i de billeder du hænger op på væggene og kan nyde godt af dem i meget længere tid.