Postæske 170 x 105 x 60 mm

DKK 2,10

Køb varen

Send miljøvenlig med postæsker
Postæsker er ideelle til forsendelser og har mange fordele. Først og fremmest er den smart ved at den kan lukkes uden brug af tape. De fleste som har prøvet at stå med mange pakkeopgaver vil højst sandsynligt nikke genkendende til hvor træls det kan være at skulle stå og lukke mange papkasser med tape. Vi anbefaler dog at du forsegler kassen med f.eks. forsendelsesetiketten. På den måde kan du sikre at forsendelsen ikke bliver åbent under forsendelsen uden at man kan se det.

Hos Miljøvenlig pakning har vi siden 2016 rådgivet virksomheder omkring miljøvenlig emballage. På vores sider kan du læse en masse om emnet og vi giver desuden også vores bud på hvad en miljøvenlig emballage kan være. Desværre er der ikke noget enkelt svar på dette, da der er en lang række faktorer som spiller ind.

Posæsken er et godt bud på en miljøvenlig emballage da den er producet af pap, kan genanvendes igen og igen, kan lukkes uden bruge af tape ”use less”, for det meste er produceret af FSC-certificeret materiale og indeholder genbrugs materiale.

Indvendig: 170 x 105 x 60 mm
Kvalitet: 1-lags
Rumfang (liter): 1,07

MÆNGDERABAT
Se mere ved køb af varen

Kategori: