Maskinstrækfilm

DKK 175,00

Køb varen

 

Mange forskellige typer maskinstrækfilm

Strækfilm er for mange en forholdsvis kedelig vare og de ligner alle sammen hinanden. Man skal dog passe på med at undgå at tage stilling til den maskinstrækfilm man anvender, “bare” fordi den umiddelbart virker som en uinteressant, men dog uundværlig emballage. Det kan nemlig have stor betydning for dit forbrug – både hvad angår mængde af emballage men også pengeforbruget kan blive unødigt belastet hvis du vælger den forkerte.

Til valg af maskin strækfilm kigger man først og fremmest på den konkrete pakkeopgave, hvilke varer skal pakkes ind, hvilken maskine anvender man – skal man måske have en ny etc. Til dette er det vigtigt at du vælger en emballagekonsulent med masser erfaring inden for området. For nogen er dette den mest interessante vare i verden og det ved en masse om de forskellige kvaliter og maskiner og får du fat i den rigtige konsulent, så er der ofte også en del penge at spare.

Maskinstrækfilmen har den fordel, at den er utrolig let at anvende. Vælger du den korrekte størrelse, som passer til din maskine, så er det bare at få filmen fastgjort på maskinen, så kører det og maskinen vil vikle folien omkring dine kasser og pallegods.

MÆNGDERABAT
Se mere ved køb af varen
Farve: Transparent, hvid og sort

Kategori: