Hver dag fyldes jordens lossepladser op med plastisk, som ikke kan genbruges. Dette plastik ender ofte enten i havet eller andre steder i naturen, hvor det skader både dyr og miljøet. En af det mange former for plastik, som ikke kan genbruges, er engangsskrabere. Disse skrabere bliver smidt ud efter et par gange. Dette er ikke godt for Jordens plastikforurening. Laser hårfjerning er derfor både et mere miljøvenligt og effektivt alternativ.

Undgå engangsplast

Når du vælger at få laserhårfjerning, undgår du at bruge engangsplast i form af skrabere. Det er ikke kun skraberne, som er lavet i plastik. Ofte er indpakningen også lavet af plastik, hvilket tilføjer endnu mere til plastikforureningen.

Med laser hårfjerning behøver du ikke at købe nye skrabere gang på gang. På den måde gør du mindre brug af engangsplastik. Hvis du ofte barberer dig, kan du med fordel skifte over til laserhårfjerning. Det er en metode for permanent hårfjerning, hvilket betyder, at du aldrig behøver at købe engangsskrabere igen.

Bedre for din egen krop

Det er ikke sjældent at irritation, røde knopper og sår opstår efter at have brugt en engangsskraber. Det er svært at undgå disse ting, og det er en frustrerende oplevelse. I stedet for at skære dig ved et uheld og dermed få knopper og irritation, så er det bedre for din krop at undgå skraberne.

Hvis du dog stadig gerne vil fjerne noget af din kropsbehåring, så er laserhårfjerning en bedre metode. Her undgår du irritation efter hårfjerningen. Når du har gennemgået alle behandlingerne, behøver du ikke længere at tænke på hårfjerning i det behandlet område. Du slipper både for at købe engangsplastik i form af skrabere, og du slipper for trælse knopper og indgroede hår.

Effektivt og tidsbesparende

Laserhårfjerning kræver nogle behandlinger, før det er fuldendt. Dette kræver dog kun en lille periode af dit liv, hvorefter du ikke længere behøver at bruge tid på hårfjerning. En behandling tager kun mellem femten og femogfyrre minutter, hvilket mange godt kan klemme ind i deres dag.

Yderligere sparer du tid på at skulle købe skrabere og barberskum. Derudover kan skrabere og andre produkter brugt til barbering være dyre og miljøskadende. Når du har fået dit hår fjernet permanent, behøver du ikke længere at købe disse produkter. Dette er både bedre for dig, din krop og miljøet. På længere sigt sparer du penge, og du bidrager til en grønnere verden.