Hvis du har et kæledyr – eller måske flere – så er der helt klart en masse tilbehør, du har brug for. Det kan ofte være svært at gennemskue, hvor det bedste sted at få fat på udstyr er. Er man nødt til at køre ned til dyrehandleren, hver gang man mangler noget? Meget udstyr kan man faktisk købe fra sit eget hjem. Det er nemt, og du sparer en masse tid. Derudover er det også vigtigt at overveje, hvad der bedst kan svare sig for miljøet, når du køber online.

Hund, kat eller hest

Der findes mange forskellige former for kæledyr, og de har alle brug for hver deres form for udstyr, tilbehør og pleje. Det er ikke nemt, at du finde alt det udstyr, som du kan få brug for til lige netop dit kæledyr, men hvis du har flere forskellige kæledyr, kan det være at Canem.dk kan hjælpe. De har nemlig udstyr til flere forskellige slags kæledyr, dog kun de mest populære af slagsen; hund, kat og hest. Til de tre kategorier er der dog alt det udstyr, som du kunne få brug for.

Gode råd til at være så bæredygtig som muligt, når du køber online

Hvis du leder efter udstyr til kæledyr online, er der nogle overvejelser, du kan gøre dig, for at gøre processen så bæredygtig som muligt. Der er f.eks. mange websider, der håndterer bæredygtig forsendelse på hver deres måde. Derfor er det en fin ting at kigge efter, når du shopper online. Hvis onlineshoppen ikke har bæredygtig forsending, er der nogle websider, som CO2-kompenserer ved, at du kan donere et beløb eller betale en sum, så virksomheden kan gøre noget godt for kloden.

Det næste er produkterne, du køber. Er de bæredygtige i sig selv? På f.eks. Canem er der et stort udvalg af udstyr til kæledyr. Det betyder også, at du får bedre muligheder for at vælge et mere bæredygtigt produkt.

Andre fordele

Der er selvfølgelig også andre fordele, du kan kigge efter, når du skal finde et sted at shoppe online. Hvis de ikke er bæredygtige eller du ikke kan finde nogle virksomheder, der tilbyder klimakompensation, så kig på de andre fordele. Er hjemmesiden e-mærket? Er der gode tilbud, der gør, at du kan bruge flere penge på bæredygtighed på et andet område? Hvordan er leveringen? Er det måske stadig mere miljørigtigt, at en uddeler kommer med din pakke, end at du selv skal køre ud og hente den?

Derudover kan du selvfølgelig kigge på, hvor hurtig forsendelsen er, og hvor meget den koster.

Lær så meget som muligt, inden du køber

Vigtigere end noget andet, er det at mindske spild. Sørg for, at du ved nok om dit kæledyr til at vide præcis, hvad du skal købe. Noget af det, der påvirker vores klima mest, er skrald og spild. Derfor er det vigtigt, at du køber noget, fordi du faktisk har brug for det, og brug det så lang tid, du kan. På Canem.dk kan du f.eks. også finde en blog, hvor du kan søge viden om lige præcis dit kæledyr.