For at få vores badge ind på din hjemmeside, skal du blot hente billedet og sætte den ind på din hjemmeside med link til https://miljoevenlig-pakning.dk/.

Hvorfor skal man have et badge på sit site?
Meningen med at have et badge på din side er, at du på den måde kan vise omverdenen – og de besøgende på din hjemmeside at du går op i miljøet og at du er en del af MiljøvenligPakning. På den måde bliver vores budskab om at tænkte på miljøet spredt ud og forhåbentligt kan det inspirere andre til også at ville gøre en forskel. Man bestemmer stort set selv hvor på hjemmesiden man vil have badget. De fleste vælger at sætte det ind på forsiden i footeren eller sidebaren, mens andre vælger at sætte det ind på deres om-side eller CSR-side, hvis man har sådan én. Da vi går ud fra at vores medlemmer virkelig interesserer sig for miljøet og derfor også gerne vil skilte med det, (bl.a. med vores badge på deres site) ser vi helst ikke at man placerer badget på sider som f.eks. Cookie- og privatlivspolitik sider.

Vores badge er lavet i flere forskellige størrelser, sådan at det kan passe ind på alle hjemmesider. Er der ikke et badge der passer til din hjemmeside, så kontakt os endelig, vi kan som regel tilpasse badget til de enkelte hjemmesider.

Når badget er på dit site med link til Miljøvenlig Pakning så er du godt på vej til at blive oprettet på vores liste over tilmeldte virksomheder.